stadsPartij Núwegein

Met hart en daad voor Nieuwegein

Publicaties Haseena Bakhtali

In de loop der tijd ben ik geinterviewd, heb ik colums, artikelen en essays geschreven over allerlei onderwerpen en zo meer.
Op deze pagina zal ik proberen alles op te sommen. Gaat niet in één keer. Zie het als een groeidocument. 

De stand van de democratie >>>

Ook Dichtbij krant houdt lezer voor de gek met verslag koopzondag

Denk je dat je in de krant wel zult lezen hoe het nu precies zit, dan komt u van een koude kermis thuis.
Het is bij iedereen bekend dat Stadspartij Núwegein in september de beslissende stem heeft gehad in het verwerpen van de koopzondag.
Op 19 december stond de koopzondag weer op de agenda van de Raad.

Daarover staat in de Dichtbij-krant van 25 december: "... als de voorstanders op 19 december de steun zouden krijgen van Haseena Bakhtali van Stadspartij Nieuwegein dan zou er een raadsmeerderheid voor de koopzondag zijn."

Vraagt u zich af: als dat waar zou zijn waarom zouden de voorstanders dan de stemming willen uitstellen?

Dichtbij-krant verzwijgt de feiten >>>

Open brief aan Wouter van Wijk, journalist AD/UN

Beste Wouter van Wijk,

Waarom ga je eigenlijk niet op de verkiezingslijst van de PvdA Nieuwegein staan? Hoef je niet meer te huichelen en hoef je de personen in jullie schreeuwende artikelen (zoals ondergetekende) er niet meer in te luizen.
Maar nog belangrijker: dan begrijpen de lezers van het AD/UN ook meteen waarom hun voortdurend zand in de ogen wordt gestrooid in de kwestie belangenverstrengeling van o.a. de Nieuwegeinse PvdA'ers Lubbinge, Adriani, Bamberg en bewezen onbetrouwbaarheid van Monrooij (CU/SGP), de perfecte deksel op de PvdA-beerput. Nu geloven velen nog dat ze met een onafhankelijke journalist te maken hebben en dat is gewoon niet waar.

rectificatie AD blijft weg >>

Berichtgeving RTVUtrecht dd. 23 maart 2013: onderzoek integriteit

svp doorspoelen naar 5 minuut 30, bericht duurt een minuut

 

Wat het AD verzwijgt over onkostenvergoeding raadsleden

Door kennissen werd ik geattendeerd op (alweer) totaal verwrongen berichtgeving van het Algemeen Dagblad over onze politieke activiteiten.

AD journalist Wouter van Wijk zat bij de raadsvergadering toen ik de onwettigheid duidde van een maatregel, die is vastgesteld door de meerderheid van de Raad. Toch ontbreekt zijn naam bij het krantenartikel daarover. Wel begrijpelijk als je nagaat dat er bar weinig van klopt. Zou dat komen doordat hij het artikel weer samen met PvdA'er Lubbinge heeft geschreven? 

De meerderheid van de gemeenteraad van Nieuwegein (de Haagse partijen) heeft een maatregel getroffen, waarin is vastgelegd dat raadsleden die hun fractie verlaten en zelfstandig verder gaan, hun recht op onkostenvergoeding kwijtraken. 

Lees meer...

follow us

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook LinkedIn Groep